Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

Strikkeopskrifter til baby

Strikkeopskrifter til baby

Dalegarns babyopskrifter er søde, praktiske og meget anvendelige. De er velafprøvede. Dalegarn har rigtig mange års erfaring i at lave mønstre og opskrifter. Garnerne, der er brugt til strikkeopskrifter til baby, kan maskinvaskes på uldprogram i vaskemaskinen - helt op til 40 grader. Det betyder, at de færdige modeller er meget nemme at bruge i en travl hverdag med småfolk. Jeg håber, du vil lade dig inspirere af de mange søde modeller. Opskrifterne fra Dalegarn kan købes sammen med garn.

Der er brugt det bløde og lækre Dale baby uld, link til Dale Baby Uld, og det super bløde Dale Lerke helårsgarn, bestående af halv uld og halv bomuld link til Dale Lerke

Derudover er der opskrifter fra by Nyboe, Permin, BC garn, Istex og Lana Grossa. Alle opskrifter mailes som pdf filer, lige til at printe ud.

 
 
Spørg os

  1. Navn*
    Udfyld felt!
  2. E-mail*
    Udfyld felt!
  3. Spørgsmål*
    Udfyld felt!
  4. Ugyldig indtastning

Denne side bruger cookies. Det har ikke noget med kager at gøre og de kan heller ikke spises :-) by Nyboe registrerer ikke din adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter