Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

Niveauer

Vi synes det er synd, hvis du som nybegynder kaster dig ud i et strikke projekt som du ikke er klar til. Ligesom det er træls for dig der er ekspert, at strikke en model, som du i grunden troede gav dig flere udfordringer. Vi designer vores strikkeopskifter til alle niveauer. På hver enkelt strikke opskrift kan du se hvilket niveau strikkeopskriften er lavet til. Vi har inddelt niveauerne i følgende kategorier:

- Begynder. Kravene til dig der er begynder er, at du skal kunne slå masker op, lukke masker af, strikke retmasker og vrangmasker, tage masker ind og tage masker ud. For at hjælpe dig, har vi lavet instruktionsvideoer i de beskrevne teknikker. Derudover skal du kunne læse og følge en opskrift. Det er vigtigt når du vælger en strikkeopskrift, at du  vælger simple modeller, der er meget kasseformede. by Nyboes opskrifter indeholder ingen forkortelser og er meget brugervenlige.

- Let øvet. Kravene er de samme som ovenfor, men nu begynder du at stille lidt større krav til dig selv og kan vælge lidt større udfordringer med hensyn til valg af opskrifter. Du kan vælge opskrifter, hvor pasformen er tilpasset dine former og dermed mere kropsnære. Teknik mæssigt kan du begynde at udfordre dig selv med hulmønstre og reliefmønstre.

- Øvet. Som øvet strikker kan du læse de fleste opskrifter. Du kan roligt kaste dig over mere udfordrende strikkeopskrifter hvor du teknikmæssigt kan lave snoninger og magic loop. Efter denne video kan du lære at lave Magic loop og andre teknikker. Enkle farveskifte mønstre er super for dig, ligesom du kan eksperimentere med at læse diagrammer der indikerer et bestemt mønster.

- Erfaren. Som erfaren strikker er der ikke noget der holder dig tilbage. Du udfordres af komplicerede konstruktioner, mønstre, detaljer og svære teknikker. Du mestrer farveskifte strik (hønsestrik). En teknik som Neverkont, der beskrives på denne video, vil nok udfordre dig :-)

 

 

Kære læser

Er du forhindret i at komme indenfor åbningstiderne, eller er I en strikkeklub der vil kigge forbi, så åbner jeg gerne dørene for jer. Ring bare på 40 64 29 68.

Vi designer og sælger kvalitetsgarner, opskrifter og strikkekits. Vi kan altid blive bedre og er meget interesseret i at høre fra vores kunder. Er der noget du mangler i sortimentet eller har du andre kommentarer, er du altid velkommen til at skrive til [email protected] eller lægge beskeder på Facebook. Strikkehilnser fra Kirsten

 
 
Spørg os

  1. Navn*
    Udfyld felt!
  2. E-mail*
    Udfyld felt!
  3. Spørgsmål*
    Udfyld felt!
  4. Ugyldig indtastning

Denne side bruger cookies. Det har ikke noget med kager at gøre og de kan heller ikke spises :-) by Nyboe registrerer ikke din adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter