Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

Rosemary Merino uld

Rosemary - by Nyboes fine og bløde uldgarn

Rosemary er produceret i Italien af det fineste og blødeste australske Merino uld. Jeg har valgt mange smukke farver, der er nemme at kombinere og klæder hinanden. Det er så blødt, at man har svært ved at tro det er uld. Jeg har endnu ikke mødt nogen der ikke har sagt " Ej, hvor er det blødt", hvorefter de tager det op til ansigtet for at mærke hvor blødt det er. Jeg kender mange der ikke kan bære uld, men Rosemary, den går rent ind, og er så blød at du kan bære den på den sarteste hud.

Rosemary bruges til

Garnet er særdeles velegnet til bluser, trøjer, sjaler, cardigans både til babyer, børn, kvinder og mænd. Et meget lækkert produkt, som er super behagelig både at strikke i og have på. Selv den sarteste hud, kan bære produktet uden problemer. Garnet er et forholdsvist fint garn. Jeg anbefaler at du strikker på pind nummer 3½-4. Strikkefastheden i glatstrikning er 24 masker i bredden og 32 pinde på 10 x 10 cm.

Vask af Rosemary

Leverandøren foreskriver håndvask, men jeg har snydt og vasket den i vaskemaskine ved 30 grader på uldprogram og det klarede den til topkarakter. Du skal blot sikre dig at din vaskemaskine har et skånsomt uldprogram og at du vasker lyse og mørke farver hver for sig. Husk at bruge et vaskemiddel til uld. Når det skal tørre, er det bedst at lægge tøjet udstrakt i facon på et håndklæde. Hvis du vil være på den sikre side, skal du vaske det i hånden i lunken vand, altså maks. 30 grader.

kontakt-os-ikon
butik-ikon-by-nyboe Butik på Ambolten 11B, 6000 Kolding
(ligger overfor Kolding Hallerne)
aabning-ikon-by-nyboe

Åbningstider:
Tirsdag fra 13-18

telefon-ikon-by-nyboe Telefon: 40 64 29 68
Daglig 9 - 17
kontakt-ikon-by-nyboe Emailadresse:
[email protected]
info-ikon
faq-ikon-by-nyboe Ofte stillede spørgsmål
betingelser-ikon-by-nyboe Handelsbetingelser
bynyboe-ikon-by-nyboe Om by Nyboe
sitemap-ikon-by-nyboe Sitemap
viden-teknik-ikon
video-ikon-by-nyboe Videoer
viden-ikon-by-nyboe Rart at vide
rettelser-ikon-by-nyboe Rettelser
nyhedsbrev-ikon-by-nyboe Tilmeld nyhedsbrev
Spørg os

  1. Navn*
    Udfyld felt!
  2. E-mail*
    Udfyld felt!
  3. Spørgsmål*
    Udfyld felt!
  4. Ugyldig indtastning

Denne side bruger cookies. Det har ikke noget med kager at gøre og de kan heller ikke spises :-) by Nyboe registrerer ikke din adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter