Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

Strikkeopskrifter fra by Nyboe

Når jeg designer og laver nye strikkeopskrifter, er det meget vigtigt for mig, at de er lige til at gå til, uanset hvilket niveau man er på. Det understøtter jeg i hvert enkel opskrift med en række checkpoints, som alle skal være opfyldt:

- Stor og letlæselig skrift

- Farvemarkering af den størrelse der vælges gennem hele opskriften. Eks. Hvis du vælger en M, vil dens masker og cm angivelser være pink gennem hele opskriften - ikke noget med paranteser.

- Målskema

- Tegning af modellen

- Arbejdstegning af de enkelte dele

- Ingen forkortelser

- Udførlig tekst

- Teknik & metode beskrivelse

- Monterings vejledning

- Billeder der viser modellen

- Derudover beskrives der altid forbrug, strikkefasthed, pindstørrelse osv.

Gennem kunde feedback har jeg fået at vide, at den måde jeg bygger opskrifterne op på, er meget unik og ikke set før hos andre. Du vil sikkert synes det samme. Skal det komme an på en prøve?
PS. Du må gerne købe by Nyboes egne opskrifter uden at købe garn.

EKSEMPEL:

 

tegning 1024x655 

 

Kære læser

Er du forhindret i at komme indenfor åbningstiderne, eller er I en strikkeklub der vil kigge forbi, så åbner jeg gerne dørene for jer. Ring bare på 40 64 29 68.

Vi designer og sælger kvalitetsgarner, opskrifter og strikkekits. Vi kan altid blive bedre og er meget interesseret i at høre fra vores kunder. Er der noget du mangler i sortimentet eller har du andre kommentarer, er du altid velkommen til at skrive til [email protected] eller lægge beskeder på Facebook. Strikkehilnser fra Kirsten

 
 
Spørg os

  1. Navn*
    Udfyld felt!
  2. E-mail*
    Udfyld felt!
  3. Spørgsmål*
    Udfyld felt!
  4. Ugyldig indtastning

Denne side bruger cookies. Det har ikke noget med kager at gøre og de kan heller ikke spises :-) by Nyboe registrerer ikke din adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter