Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

Målskemaer til strik fra by Nyboe

De mål der opgives i en opskrift er altid de færdige mål. Målene er et udtryk for dit kropsmål + de centimeter der er lagt til i rørlig vidde. Problemet kan være, at du vælger en forkert størrelse, som ikke vil klæde dig.

I nedenstående diagram vises by Nyboes målskemaer til baby, børn, kvinder og mænd. Skemaerne bruges altid som udgangspunkt for strikkeopskrifterne. De mål der er opgivet i nedenstående skema er kropsmål, dertil lægges 'rørlig vidde' i hvert enkel opskrift. Hvor meget der tillægges i rørlig vidde afhænger af, hvordan designet er; er det eksempelvis en kropsnær model, vil der ikke være tillagt mange centimenter i rørlig vidde - er designet derimod en mere rummelig model, vil der være tillagt mange centimeter i opskriften. Når du skal vælge hvilken størrelse du vil strikke i, bør du derfor tage dine egne kropsmål og finde den størrelse du bedst passer ind i. Du skal ikke forholde dig til rørlig vidde, når du vælger en model fra by Nyboe - det har jeg som designer, taget mig af.

 

 

Vis overordnet målskema her

 
 
Spørg os

  1. Navn*
    Udfyld felt!
  2. E-mail*
    Udfyld felt!
  3. Spørgsmål*
    Udfyld felt!
  4. Ugyldig indtastning

Denne side bruger cookies. Det har ikke noget med kager at gøre og de kan heller ikke spises :-) by Nyboe registrerer ikke din adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter