Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

Påfugl Mohair Dalegarn

Påfugl Mohair fra Dalegarn

Dale Påfugl mohair garn er det blødeste og lækreste mohair garn. Garnet er forholdsvis tykt, hvilket betyder at det er velegnet til trøjer, sweatre, halstørklæder. Det er også velegnet som et effekt garn til at lave striber – det er virkelig fashion.

Fakta om Dalegarns Påfugl Mohair

Dale Påfugl mohair kan strikkes på pinde fra 4 og opefter; Alt afhængig af det udtryk du gerne vil have frem i dit strikketøj. Derfor er der heller ikke opgivet en bestemt strikkefasthed.

Vask af Påfugl Mohair

Dale Påfugl mohair anbefaledes at vaskes i hånden. Det er meget enkelt; Fyld et vaskefad eller lignende med 30 grader håndvarmt vand, tilsæt uld sæbe og sørg for at få sæben opløst før du lægger dit tøj i. Du vasker tøjet rent ved at lade det blive nede i vandet og ligesom kramme om tøjet. Med andre ord, skal du ikke tage tøjet op og ned. Når du har skyllet tøjet og presset vandet ud af det, lægger du det på et håndklæde og retter faconen til og lader det tørre.

 
 
Spørg os

  1. Navn*
    Udfyld felt!
  2. E-mail*
    Udfyld felt!
  3. Spørgsmål*
    Udfyld felt!
  4. Ugyldig indtastning

Denne side bruger cookies. Det har ikke noget med kager at gøre og de kan heller ikke spises :-) by Nyboe registrerer ikke din adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter