Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

HPKY - Håndfarvet HAPPY garn 

Hand Printed Knitting Yarn – HPKY er etableret i USA i 2006 af den berømte tyske væver Bjørn Coordt og amerikaneren Rex Tannahill. Som så mange andre firmaer startede HPKY også på køkkenbordet med Bjørns udviklede farve recepter. Ide grundlaget i HPKY er at mixe forskellige garnkvaliteter med ca samme løbelængde og tykkelse i et bundt garn. Herefter hånd indfarves bundet / feddet i enten ensfarvet eller som et flerfarvet garn. Det giver et helt fantastisk smukt garn, hvor det er tydeligt at hvert enkelt garn ikke bliver indfarvet ens – det er charmerende. I dag er HPKY udbredt over hele USA og virksomheden er i fortsat vækst. Vi synes HPKY er svært at ’udtale’ og har derfor døbt garnet HAPPY garn – ikke mindst fordi vi bliver glade af at se på garnet. Vi forhandler nedenstående tykkelser af garnet med 6 forskellige kvaliteter; Fingering, Sport, Worsted og DK med både 6 og 12 forskellige kvaliteter.

 

sport-6-HPKY-logo-bynyboe dk-6-HPKY-logo-bynyboe dk-12-HPKY-logo-bynyboe worsted-HPKY-logo-bynyboe
       
       
 

Kære læser

Er du forhindret i at komme indenfor åbningstiderne, eller er I en strikkeklub der vil kigge forbi, så åbner jeg gerne dørene for jer. Ring bare på 40 64 29 68.

Vi designer og sælger kvalitetsgarner, opskrifter og strikkekits. Vi kan altid blive bedre og er meget interesseret i at høre fra vores kunder. Er der noget du mangler i sortimentet eller har du andre kommentarer, er du altid velkommen til at skrive til [email protected] eller lægge beskeder på Facebook. Strikkehilnser fra Kirsten

kontakt-os-ikon
butik-ikon-by-nyboe Butik på Ambolten 11B, 6000 Kolding
(ligger overfor Kolding Hallerne)
aabning-ikon-by-nyboe

Åbningstider:
Tirsdag fra 13-18

telefon-ikon-by-nyboe Telefon: 40 64 29 68
Daglig 9 - 17
kontakt-ikon-by-nyboe Emailadresse:
[email protected]
info-ikon
faq-ikon-by-nyboe Ofte stillede spørgsmål
betingelser-ikon-by-nyboe Handelsbetingelser
bynyboe-ikon-by-nyboe Om by Nyboe
sitemap-ikon-by-nyboe Sitemap
viden-teknik-ikon
video-ikon-by-nyboe Videoer
viden-ikon-by-nyboe Rart at vide
rettelser-ikon-by-nyboe Rettelser
nyhedsbrev-ikon-by-nyboe Tilmeld nyhedsbrev
Spørg os

  1. Navn*
    Udfyld felt!
  2. E-mail*
    Udfyld felt!
  3. Spørgsmål*
    Udfyld felt!
  4. Ugyldig indtastning

Denne side bruger cookies. Det har ikke noget med kager at gøre og de kan heller ikke spises :-) by Nyboe registrerer ikke din adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter