Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

Lace Pearls fra Lana Grossa

Lace Pearls fra Lana Grossa

Lace Pearls fra Lana Grossa er et virkeligt luksus garn. Det er tyndt, multifarvet og med perler 'drysset' i garnet. Et fantastisk smukt garn med en lang løbelængde. Lace Pearls egner sig til lækre sjaler, tørklæder og bluser.

Fakta om Lana Grossa Lace Pearls

Lace Pearls strikkes på pind 3,5-4 og med en løbelængde på 137 meter på de 25 gram, er det et meget økonomisk garn at strikke i. Strikkefastheden opgives til 22masker x 30 pinde = 10 x 10 cm.

Vask af Lace Pearls

Lace Pearls skal vaskes i hånden; Fyld et vaskefad eller lignende med 30 grader håndvarmt vand, tilsæt uld sæbe og sørg for at få sæben opløst før du lægger dit tøj i. Du vasker tøjet rent ved at lade det blive nede i vandet og ligesom kramme om tøjet. Med andre ord, skal du ikke tage tøjet op og ned. Når du har skyllet tøjet og presset vandet ud af det, lægger du det på et håndklæde og retter faconen til og lader det tørre.

 
 
Spørg os

  1. Navn*
    Udfyld felt!
  2. E-mail*
    Udfyld felt!
  3. Spørgsmål*
    Udfyld felt!
  4. Ugyldig indtastning

Denne side bruger cookies. Det har ikke noget med kager at gøre og de kan heller ikke spises :-) by Nyboe registrerer ikke din adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter