Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

Kvinder

Maja Halsedisse & pulsvarmere

Maja, halsedissen og pulsvarmerne er særdeles nemme at lave – et rigtigt begynder projekt. Sættet er strikket i det lækre håndmalede HPKY, i den kraftige af kvaliteterne (Worsted). Du får rigtig meget foræret ved at købe dette garn; Ud over de smukke farver, får du også seks forskellige uld kvaliteter. Sættet er strikket på rundpind i glatstrikning.

Du kan kun købe opskriften sammen med garn. På billedet er der brugt farve ’Don Carlos’

Maria Pulsvarmere & hue

Maria huen er dejlig stor og fyldig bag til – her er der plads til den helt store hestehale. I kittet er der lagt en kanin pompon til at sætte i toppen af huen. Pulsvarmerne har ’hul’ til tommeltotten og huller syet til fingrene. Bistade teknikken den er strikket i, er utrolig nem (ser svær ud) Under nyttig viden kan du se en video af teknikken. Sættet kan strikkes af let øvede strikkere og er perfekt som gaveide. Kittet fås i 6 farvekombinationer og 2 størrelser. Der er garn nok i kittet til at vælge den store størrelse.

Omvendt kit af Mette Larsen

Omvendt er Mette Larsens dejlige.... tja, 'Omvendt'. Den er helt sin egen. By Nyboe har lavet opskriften for Mette og sælger disse kits, der kun er denne ene af. I nogle af kittene er der brugt det originale HAPPY garn. Fælles for dem er at de er helt unikke.

Mette Larsen var med i sæson 2 af "Den stor strikkedyst" på Tv2 Syd - hvor hun med hendes fantastiske kreationer nåede helt til finalen. Hun elsker at arbejde med former og farver når hun strikker - hvilket også kommer til udtryk i "Omvendt". Mette elsker også at bruge garnrester (eller garn gemt til et særligt formål, som hun selv siger) i hendes projekter - hvilket kun er med til at gøre dem helt unikke.

Martha - Sjal med striber

Martha er et super smukt og varmt sjal der er ret strikket som en trekant, hvor den ene side er ensfarvet og den anden side med smalle striber. Den smukke bort afrunder sjalet. Sjalet kan strikkes af let øvede strikkere og er perfekt som gaveide til din nørkleven. Kittet fås i tre farvekombinationer

Milla sjal - Wingspan

Milla Wingspan sjal er et super lækkert sjal, der kan købes i tre forskellige farve kits. Dette lækker sjal er lidt svære at strikke, derfor bør man være en erfaren strikker. Det kan jo også være at du er så heldig at du har en ven eller en i familien, der er rigtig god til at strikke også kan du med fordel købe denne kit, da den både har garn og opskrift med. Det eneste der ikke er med i pakken er pinde.

Molly Flet halstørklæde

Molly er et lækkert halstørklæde der er strikket som tre rør og derefter flettet. Det er et rigtig godt begynder strikke projekt. Det er strikket i by Nyboes Timian garn, som er et enkelt og meget løst spundet uld/akryl garn – et lækkert kvalitetsprodukt som ikke fnugger.

Kittet fås i to farvekombinationer

Monica, Verdens nemmeste trøje

Monica, Verdens nemmeste trøje er strikket i HPKY garnet (handfarvet og med 12 forskellige uldkvaliteter) til og med størrelse L. I størrelse XL, 2XL, 3XL bliver ærmerne strikket i Falk garnet fra Dale. Trøjen består af fire firkanter og strikkes kun i ret masker + rib. Fantastisk begynder trøje.

Kittet indeholder garn til den valgte størrelser og opskrift.

Vi har valgt at lægge strikkekittet op i tre smukke farver

Monroe, Storpigetrøje i tre kvaliteter

Monroe, er en lækker vamset trøje strikket i tre forskellige kvaliteter. Nederst er der brugt multifarvet Olympia, i midten det lækre Dale Påfugl Mohair garn og øverst Mille II, som er et blandingsprodukt. (= kradser på ingen måde ved halsen). Det er en nem og hurtig begyndertrøje. Trøjen er fortrinsvis strikket i glatstrikning

Modellen på fotoet er strikket i størrelse 2XL

Du kan kun købe opskriften sammen med garn.

Strikkekit til kvinder

Når du køber et kit til kvinder får du garn og opskrift med i kittet. I mine egne kits fra by Nyboe, er opskriften gratis.

kontakt-os-ikon
butik-ikon-by-nyboe Butik på Ambolten 11B, 6000 Kolding
(ligger overfor Kolding Hallerne)
aabning-ikon-by-nyboe

Åbningstider:
Tirsdag fra 13-18

telefon-ikon-by-nyboe Telefon: 40 64 29 68
Daglig 9 - 17
kontakt-ikon-by-nyboe Emailadresse:
[email protected]
info-ikon
faq-ikon-by-nyboe Ofte stillede spørgsmål
betingelser-ikon-by-nyboe Handelsbetingelser
bynyboe-ikon-by-nyboe Om by Nyboe
sitemap-ikon-by-nyboe Sitemap
viden-teknik-ikon
video-ikon-by-nyboe Videoer
viden-ikon-by-nyboe Rart at vide
rettelser-ikon-by-nyboe Rettelser
nyhedsbrev-ikon-by-nyboe Tilmeld nyhedsbrev
Spørg os

  1. Navn*
    Udfyld felt!
  2. E-mail*
    Udfyld felt!
  3. Spørgsmål*
    Udfyld felt!
  4. Ugyldig indtastning

Denne side bruger cookies. Det har ikke noget med kager at gøre og de kan heller ikke spises :-) by Nyboe registrerer ikke din adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter