Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

HPKY Håndmalet

HPKY Håndmalet HAPPY garn

HPKY er en forkortelse for 'Hand Printed Knit Yarn'. I daglig tale kalder jeg det for HAPPY garnet. Hvis du har det ligesom mig, så vil du falde pladask for dette fantastiske garn. De gangere så smukt i farveskalaerne og lysten til at strikke noget i dette unikke garn, er enorm. Garnet er fremstillet i USA. Afhængig af om du køber Giant med 12 fed / bundter eller almindelige med 6 fed / bundter får du et helt unikt produkt. Disse fed / bundter skal vindes op hver for sig, således at de 12 eller 6 nøgler kan bruges uafhængig af hinanden. Når du skal vinde garnet op, kan du med fordel se min video under viden og teknik.

HAPPY garnet fås i 4 forskellige tykkelser; FG- Fingering - som er den tyndeste, Sport - som er den næst tyndeste, DK - som er den mellemste og Worsted- som er den kraftigste.

 
 
Spørg os

  1. Navn*
    Udfyld felt!
  2. E-mail*
    Udfyld felt!
  3. Spørgsmål*
    Udfyld felt!
  4. Ugyldig indtastning

Denne side bruger cookies. Det har ikke noget med kager at gøre og de kan heller ikke spises :-) by Nyboe registrerer ikke din adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter