Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

Garn

Strikkegarn

Garnet du kan købe her hos mig, er udelukkende bløde kvalitetsgarner, for jeg vil gerne forkæle dig og lade dig opleve glæden ved at strikke/hækle i garn, der har lidt mere at byde på, end det du finder i supermarkeder. For mig er strikkegarn helt unikt, jeg kan falde i staver over en smuk farve eller blive helt rørt over et garns blødhed. Min filosofi er, at når jeg strikker og lægger blod sved og tårer i et projekt; Ja, så vil jeg også give mig selv lov til at lave mit projekt af kvalitetsprodukter.

Billigt garn i lækker kvalitet

Jeg strikker jo ikke, fordi det kan betale sig, nej - jeg strikker fordi jeg ikke kan lade være, fordi jeg glædes (og somme tider græder, når der skal trævles op) over mit projekt, jeg stresser totalt af, samtidig med at jeg har en rimelig samvittighed over at sidde på min flade og lave 'ingenting' :-) Når man alligevel skal lave 'ingenting', gør det jo ikke noget, at det er med billigt garn, der er lækkert at strikke med.

 
 
Spørg os

  1. Navn*
    Udfyld felt!
  2. E-mail*
    Udfyld felt!
  3. Spørgsmål*
    Udfyld felt!
  4. Ugyldig indtastning

Denne side bruger cookies. Det har ikke noget med kager at gøre og de kan heller ikke spises :-) by Nyboe registrerer ikke din adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter