Hvem er Kirsten Nyboe?

Kirsten Nyboe laver strikdesign fortrinsvis til håndstrik. Hun designer strik til kvinder, børn og babyer. Hun søger inspiration fra naturen og farvernes verden. Måske er du stødt på hendes navn hos garnleverandører og  i de mange strikkemagasiner, hun designer til. Hendes strikkeopskrifter er gennemarbejdede og hun er nem at få kontakt med.



Kom med til næste workshop!

På workshops og kurser kan du lære meget mere om din passion, nemlig strikning. Samtidig møder du ligestillede strikkere som alle har det mål at blive bedre strikkere. Derudover er det inspirerende fordi vi udveksler erfaringer med hinanden. Erfaringer som det ville være svært at læse sig til. Og det allervigtigste er, at vi mødes og mærker vi er med i et fuldstændig fantastisk fællesskab. Et fællesskab hvor vi udbreder og glæder os over strikningen. Dels det magiske i hver enkelte maske, mønsteret vi strikker, garnet vi har valgt, modellen vi er spændte på, men måske mest af alt hvordan vi mærker skuldrene sænker sig og vi bliver afstressede. Ja, vi er bliver nærmest afhængige af strikningen. Det giver os ro og en tilstand af mindfuldness.

Jeg underviser i rigtig mange workshops i det ganske land og her på adressen. For at nævne nogle: Tips & Tricks, Design Selv, Tilpas en strikkeopskrift til nyt garn, Strik Strømper, Strik billeder, Strik snoninger, Neverkont – Entrelac, TOP DOWN, Begynder strik, Hvordan læser jeg en strikkeopskrift, Montering og mange andre.

Niveauet for hver workshop er beskrevet i den enkelte workshop. Niveauet jeg skriver er kun vejledende – og ligesom i mange andre sammenhænge – oplever jeg at mine kursister undervurderer sig selv.

Workshop kan afholdes her på Ambolten 11 B i Kolding. Men jeg tager gerne ud i det ganske land. Måske er du med i en strikkeklub, hvor I gerne vil have ny inspiration. Måske er du en offentlig person, hvor I gerne vil formidle det afstressende i at strikke. Måske er du ved at arrangere en strikkefestival. Under alle omstændigheder kommer jeg rigtig gerne ud i det ganske land.

Ring blot på 40 64 29 68 og få en snak! 🙂

Referencer: Fanø Strikkefestival, Dansk Blindesamfund, Kreative Dage, AOH messer, diverse strikkeklubber, Efterskoler, Højskoler, diverse butikker og endelig på min egen matrikkel.



Scroll to top