Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

By Nyboes Estragon uld garn

Estragon garn i uld - fra by Nyboe

Uldgarn i denne klasse er utroligt lækkert og blødt uldgarn. Garnet består af 3 bløde tråde, som er nænsomt tvundet til et blødt og behageligt garn, der kan bæres direkte på huden. Estragon garnet kradser således ikke og er tilpasset den følsomme hud. Selv min mand, der normalt har en sart hud, kan sagtens gå med denne behagelige garn kvalitet. Garnet er velgenet til lækre og
bløde sweatre der er strikket med snoninger og andre garn mønstre, farveskifte mønstre, relief mønstre og helt almindelige striber. Der ud over er garnet godt til halstørklæder, huer og vanter.

Vask Estragon uldgarnet

Uldgarnet skal vaskes i hånden. For at få det bedste resultat, skal ulden ikke over stimuleres, det betyder at garnet skal flyde let rund i det lunkne vand, tilsat sæbe der er egnet til uld eller en god shampoo. Undlad at bearbejde garnet for meget. Derefter skylles garnet, ligeledes i lunken vand. Tryk vandet ud af strikketøjet, og læg det til tørre, fladt og trukket i facon på et håndklæde.

Fakta om Estragon uldgarn

Garnet er produceret i Italien. Leverandøren er anderkendt for at tænke i miljø, og garnet har økotex certifikat. Farvningen af ulden foregår efter naturlige metoder. Garnet kan strikkes på pinde fra nr. 5 - 8. Strikkefastheden på pind 6 er 15 masker og 22 pinde på 10 x 10 cm.

 
 
Spørg os

  1. Navn*
    Udfyld felt!
  2. E-mail*
    Udfyld felt!
  3. Spørgsmål*
    Udfyld felt!
  4. Ugyldig indtastning

Denne side bruger cookies. Det har ikke noget med kager at gøre og de kan heller ikke spises :-) by Nyboe registrerer ikke din adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter