Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

Kære læser

Her har du min historie om firmaet by Nyboe og de tanker, der har dannet grundlag for at tage springet som selvstændig i den spændende verden for 'nørklere'.

Tekstiler, design, garner og tøj har alle dage været omdrejningspunktet i mit liv. Min mormor lærte mig at hækle som 4 årig og da jeg var 6 år, kunne jeg strikke. Siden da er det blevet til et uoverskueligt antal trøjer og meget meget mere.

Efter et par højskoleophold (Danebod og Engelsholm), søgte jeg ind på Kunsthåndværkerskolen i Kolding. Her tog jeg uddannelsen som Designer og Kunsthåndværker. Mit afgangsprojekt tog jeg i strik (nærmere bestemt smart uldent undertøj) og tryk på uld strik.

blomstrensdyrstrik med dots


Sideløbende med min erhvervskarriere, har jeg siddet og strikket om aftenen foran TV'et. Dels, for at retfærdiggøre at jeg sad ned, men ikke mindst, fordi det afstressede mig.  Der er virkelig ikke noget der kan afstresse som et håndarbejde – det er helt utroligt den ånd og ro der kan falde over én, når man sidder med et broderi, et hækle eller strikketøj. Den tilfredsstillelse det er SELV, at producere noget som man enten selv, eller en anden kan få glæde af, er helt unik og faktisk vanedannende. Derudover går tiden så dejligt, når man sidder og nørkler med sit håndarbejde.

Jeg kan kun opfordre alle der bare har den mindste lyst til at prøve – gør det. Det er meget nemmere end du tror. Jeg vil hellere end gerne hjælpe dig i gang. Der er mange nørklere der forærer deres strik væk til sønner, døtre, børnebørn osv. Desværre modtages gaverne ikke altid med lige så stor entusiasme, som de er lavet. Og det er synd og meget ærgerligt, både for nørkleren og modtageren. Ikke fordi der nødvendigvis er noget galt med det der bliver lavet. Det falder bare ikke ind i modtagerens smag og stil. På en måde, er det måske to generationer der ikke helt forstår, at aflæse og formidle de tanker, vi hver især gør os om mode og traditioner. Det synes jeg, vi skal have gjort noget ved. :-)

Den bedste måde, at løse dette problem på er, at sønnen, manden, datteren, barnebarnet, veninden eller den der nu modtager produkter fra nørkleren, SELV køber et kit og dernæst forærer nørkleren projektet, med et ønske om at få det færdige projekt tilbage igen. På denne måde bliver alle parter tilgodeset maksimalt; Nørkleren får lov at udføre det bedste arbejde hun ved, og oveni købet ved hun, at modtageren vil elske at modtage det færdige resultat. Modtageren får på den anden side et unikt produkt, som man selv har valgt og vil elske at gå med. Det er da ren win win for begge parter.

Pludselig kan du måske fornemme mit forretningsgrundlag for by Nyboe :-)

Jeg glæder mig usigeligt til at lære dig, der gerne vil nørkle at strikke, hækle og brodere.

Mindst ligeså meget, glæder jeg mig til at vejlede dig, der gerne vil købe et kit du kan forære til din bedste nørkle ven. :-)

Skal vi se at komme i gang?

 

De bedste nørkle hilsner fra

Kirsten Nyboe

 

PS. Du er altid, velkommen til at skrive til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe til mig på 40 64 29 68

 

by Nyboe
Ambolten 11B
DK- 6000 Kolding

+45 40 64 29 68
CVR: 34 90 83 89 - medlem af Danske Kunsthåndværkere og Designere

 

Kære læser

Er du forhindret i at komme indenfor åbningstiderne, eller er I en strikkeklub der vil kigge forbi, så åbner jeg gerne dørene for jer. Ring bare på 40 64 29 68.

Vi designer og sælger kvalitetsgarner, opskrifter og strikkekits. Vi kan altid blive bedre og er meget interesseret i at høre fra vores kunder. Er der noget du mangler i sortimentet eller har du andre kommentarer, er du altid velkommen til at skrive til [email protected] eller lægge beskeder på Facebook. Strikkehilnser fra Kirsten

kontakt-os-ikon
butik-ikon-by-nyboe Butik på Ambolten 11B, 6000 Kolding
(ligger overfor Kolding Hallerne)
aabning-ikon-by-nyboe

Åbningstider:
Tirsdag fra 13-18

telefon-ikon-by-nyboe Telefon: 40 64 29 68
Daglig 9 - 17
kontakt-ikon-by-nyboe Emailadresse:
[email protected]
info-ikon
faq-ikon-by-nyboe Ofte stillede spørgsmål
betingelser-ikon-by-nyboe Handelsbetingelser
bynyboe-ikon-by-nyboe Om by Nyboe
sitemap-ikon-by-nyboe Sitemap
viden-teknik-ikon
video-ikon-by-nyboe Videoer
viden-ikon-by-nyboe Rart at vide
rettelser-ikon-by-nyboe Rettelser
nyhedsbrev-ikon-by-nyboe Tilmeld nyhedsbrev
Spørg os

  1. Navn*
    Udfyld felt!
  2. E-mail*
    Udfyld felt!
  3. Spørgsmål*
    Udfyld felt!
  4. Ugyldig indtastning

Denne side bruger cookies. Det har ikke noget med kager at gøre og de kan heller ikke spises :-) by Nyboe registrerer ikke din adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter