Din indkøbsvogn
Indkøbskurven er tom

Alma Alpaka fra Permin

Alma Alpaka fra Permin

Alma Alpaka uld er fnuglet og lækkert blødt. For dem der reagerer på almindelig uld, er alpaka det perfekte alternativ. I Norge er alpaka godkendt af Allergi- og Astma forbundet som allergi venligt og velegnet til brug direkte på kroppen.

Alma Alpaka uld er især velegnet til lette sjaler, henrivende bluser og trøjer. Til produkter der bæres direkte på kroppen og til babyer og børn.

Vask af Alma fra Permin

Alma Alpaka anbefaledes at vaskes i hånden i lunkent vand. Husk at bruge et vaskemiddel til uld eller alternativt en god shampoo. Når det skal tørre, er det bedst at lægge tøjet udstrakt i facon på et håndklæde.

Fakta om Alma Alpaka

Alma består af 57% Alpaka & 43% Polyamid. Den sælges i 25 grams nøgler og har en lang løbelængde på ca. 200 meter på. Den kan strikkes på Pind 4 og opefter - alt afhængig af hvor let og luftig modellen skal være. Strikkefastheden på Pind 4 er ca. 20 masker i bredden på 10 cm og 30 pinde i højden.

 
 
Spørg os

  1. Navn*
    Udfyld felt!
  2. E-mail*
    Udfyld felt!
  3. Spørgsmål*
    Udfyld felt!
  4. Ugyldig indtastning

Denne side bruger cookies. Det har ikke noget med kager at gøre og de kan heller ikke spises :-) by Nyboe registrerer ikke din adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter